Meiltä usein kysyttyä

Miten saamme osto-organisaatiomme keskittämään ostomme toivomallamme tavalla ja tilaamaan ainoastaan ennalta valituilta sopimustoimittajiltamme?

Kun ostajat tekevät tilauksensa BOS-katalogitilausjärjestelmällä, heidän on mahdollista tilata ainoastaan sopimustoimittajilta. Lisäksi tilaustoiminta on täysin läpinäkyvä ja tilaushistoriaa voidaan todentaa helposti myös jälkikäteen. 

Saammeko tilausvaiheessa varmistettua hankintatoimen kausisopimusneuvotteluissa tavoitettelemat säästöt?

Katalogitilausjärjestelmällä teet tilauksesi automaattisesti oikeille toimittajille. Tämän lisäksi tilaat aina kilpailutetuilla, hyväksytyillä ja voimassaolevilla hinnoilla ja näin kausisopimuksissa sovitut säästöt realisoituvat.

Tilaan usein hyvin samantyyppisen ostoskorin. Kuinka voin tehdä tilaamisesta mahdollisimman yksinkertaista, helppoa ja aikaa säästävää? 

Katalogitilausjärjestelmässä on mahdollista tallentaa käyttäjäkohtaisia suosikkiostoskoreja. Uudelleenhyödyntämällä näitä säästyy satunnais- ja ammattiostajilta kallista aikaa.

Monet palveluntarjoajat lupaavat meille merkittäviä kustannussäästöjä laskujen automaattitäsmayksestä, pääsemmekö BOS:n kanssa näihin säästöihin?

Ostolaskujen automaattitäsmäys on mahdollista kun tilaukset on tehty hinnallisina. Täsmäys onnistuu parhaiten kun tilaukset on tehty hinnallisilta laadukkailta katalogeilta ja näin toimittajalla on käytössään riittävät tiedot täsmäyskelpoisen myyntilaskun kirjoittamiseen. Lasku lähtee toimittajalta samalla loppusummalla kun Asiakkaan tekemä tilaus ja näin näistä kahdesta on helppo muodostaa pari täsmäystä varten. Hinnattomia vapaatekstitilauksia on hyvin vaikea saada autoamaattitäsmäytymään. Ostolaskujen automaattitäsmäys lähtee meillä aina hinnallisesta tilauksesta ja juuri meidän kanssa yrityksesi on mahdollista päästä laskuntäsmäyksen kustannussäästöihin. 

Ovatko minun kausisopimustoimittajani jo mukana BOS:n verkostossa?  

BOS-palveluiden piirissä on jo yli 1600 kotimaista sekä ulkomaista toimittajaa. Kokemuksemme mukaan keskimäärin yli 80% vapaavalintaisista sopimustoimittajistasi toimittaa jo nyt sähköistä katalogia osalle asiakkaistaan BOS-järjestelmän kautta. Saamme kaikkien muidenkin sopimustoimittajiesi laadukkaat kuvalliset katalogit sinun käyttöösi kekimäärin noin 8 viikon toimitusajalla. 

Ota yhteyttä

BOS Helpdesk tel. 020 779 0370
helpdesk(at)bosoy.com

Nimi*

Yritys

Sähköposti*

Viesti*

23.1.2018

Pohjoismaiden suurin hammashoitola Dentopolis BOS:n asiakkaaksi

Hammashoitola Dentopolis on automatisoinut varastonsa täydennystilaukset BOS-katalogitilausjärjestelmän... Lue lisää

30.1.2017

BOS-käyttö sote-maailmassa kasvaa

Hämeenlinnan kaupunki sekä Kanta-Hämeen Sairaanhoitopiiri ottivat käyttöön BOS Birgitta... Lue lisää