Logo - sydän punaisella taustalla

Vastuullisuustietojen keräys- ja hallinta

Korvaa manuaalinen vastuullisuustietojen käsittely BOS:n automaattisella nimikeylläpidolla

Vastuullisuustietojen hallintajärjestelmä

BOS:n ainutlaatuinen järjestelmä automatisoi ostavan organisaation toimittajien vastuullisuustietojen keruun ja hallinnan. Näitä tietoja ovat tuote- ja tuoteryhmäkohtaiset vastuullisuustiedot sekä toimittajakohtaiset vastuullisuusarviointitiedot. Järjestelmän avulla vastuullisuustiedot ovat ajan tasalla ja oikein ja omilta asiantuntijoilta säästyy aikaa kymmenientuhansien eurojen edestä vuosittain.

Vastuullisuustietojen keruu automatisoituu

Ei enää manuaalista ja työlästä vastuullisuustietojen keräämistä. Järjestelmän avulla vastuullisuustietojen kerääminen automatisoituu ja helpottuu. Toimittajat sitoutetaan toistuvasti raportoimaan vastuullisuustietonsa BOS-järjestelmään.

 

Ei manuaalista vastuullisuustietojen käsittelyä!

Vastuullisuustietojen ylläpito on tyypillisesti ratkaistu pyytämällä toimittajaa lähettämään tuotteidensa päivitetyt vastuullisuustiedot exceleissä ostavan organisaation hankinnan henkilöstölle, joka manuaalisesti käsittelee tiedot. Tämä työ jää kokonaan pois BOS:n järjestelmän ja palveluiden myötä. Säästö on merkittävä, kun ostavan organisaation henkilöstö pääsee keskittymään olennaisempiin tehtäviin kuten vastuullisuustietojen analysointiin.

 

Järjestelmä valvoo toimittajien tekemiä muutoksia

BOS-järjestelmän avulla vastuullisuushenkilöstön on helppoa tarkistaa toimittajien tekemien vastuullisuustietojen muutokset.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

·        Miksi kannattaa käyttää järjestelmää vastuullisuustietojen keräämiseen?

·        Huomattavan rahallisen säästön vuoksi. Ostavalta organisaatiolta jäävät kokonaan pois manuaaliset vastuullisuustietojen keruutehtävät.

·        Toiminnan laadun vuoksi. Manuaalinen vastuullisuustietojen ylläpito sisältää viiveitä ja tuottaa virheitä tuotetietoihin.

·        Miksi vastuullisuustietojen keräys ja hallinta pitäisi automatisoida juuri BOS:n avulla?

·        BOS-järjestelmä ja BOS-palvelut ovat ainutlaatuisia – muilla palveluntarjoajilla ei ole tällaista järjestelmää. BOS on menestyksekkäästi saanut toimittajat raportoimaan heiltä pyydetyt tiedot toistuvasti jo yli 10 vuoden ajan.

 

Yhteydenotto

Ota yhteyttä info@bos.fi tai esa.saukkonen@bos.fi  

Bos:n asiakkaan ISS logo
Bos:n asiakkaan Rexel logo

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan.

Kiitos!

Voit nyt ladata
BOS:n rahanarvoiset hankinnasta maksuun
-prosessin kehittämisvinkit