POHJOISMAIDEN SUURIN HAMMASHOITOLA DENTOPOLIS BOS:N ASIAKKAAKSI

Hammashoitola Dentopolis on automatisoinut varastonsa täydennystilaukset BOS-katalogitilausjärjestelmän avulla.

Kun Dentopoliksen hoitaja käyttää tuotteita, niin varastojärjestelmä laskee onko tuotteille täydennystilaustarvetta. Varastojärjestelmä siirtää täydennystuotetiedot BOS-katalogitilausjärjestelmään, joka tilaa tuotteet toimittajilta ja hälyttää mikäli havaitsee toimitusketjussa poikkeamatilanteita. Kun täydennystuotteet saapuvat Dentopolikseen, niin varaston henkilöstö kirjaa tuotteet varastojärjestelmään, jonka jälkeen tuotteet ovat Dentopoliksen hoitajien käytettävissä.

Dentopoliksen varasto on toteutettu hoitolarakennuksen korkuisen varastoautomaatin avulla. Varastoautomaatti on oikeastaan tavarahissi. Kun hoitaja pyytää jossain kerroksessa tiettyä tuotetta, niin varastoautomaatti tuo halutun varastohyllyn hoitajalle, joka ottaa tuotteen hyllyltä. Tällöin varastoautomaatin saldotiedot päivittyvät.

BOS-katalogitilausjärjestelmä huolehtii varaston nimikeylläpidosta, täydennystilausten automatisoinnista, toimitusketjun poikkeamahallinnasta ja toimitustietojen toimittamisesta laskuntäsmäykseen.

Lisätietoja Dentopoliksen ja BOS:n toiminnasta antaa Oulun kaupungin hyvinvointipalveluiden

Marko Kelhä,  puh. 050 374 9783, marko.kelha(at)ouka.fi

Kiitos!

Voit nyt ladata
BOS:n rahanarvoiset hankinnasta maksuun
-prosessin kehittämisvinkit